PROGRAMMA

You have My Full Attention

Sunday 5 July 2009 t/m Saturday 18 July 2009

  

We celebrate two years of Noordkaap in Werkstatt and the Voorstraat Noord with a selection of photo's made by photographer JM van Braak in the exhibition "You have my full attention".

Opening on sunday the 5th of July and dancing the night away on Saturday the 18th of July

photo's by: Jean Michel van Braak

topic: us

YOU ARE ALL very WELCOME FOR A LAST TANGO in the PROJECTSPACE

Werkstatt/ Voorstraat 123/ Dordrecht

more info...................soon

Jean Michel van Braak

Jean Michel van Braak (Alphen a.d. Rijn, 1977) studeerde in 2003 af aan de afdeling Fotografie van de Sint Joost Academie in Breda. Na zijn studie werkte Van Braak als freelance fotograaf in Zweden. Een jaar later keerde hij terug naar Breda en richtte zijn eigen studio op, die sinds twee jaar gevestigd is in Dordrecht.

Zijn eerste kennismaking met Noordkaap was tijdens de opening van de tentoonstelling ‘Please! Walk on the Grass’ afgelopen september, waarbij de straat geheel bekleed was met verse graszoden. Sindsdien is hij de vaste fotograaf van het kunstenaarsinitiatief. Samen met Noordkaap maakte hij een selectie voor deze laatste tentoonstelling in Werkstatt.

WE MOVE

WE MOVE

Zaterdag 18 juli neemt veilingmeester Bluf u mee langs de projecten van de afgelopen twee jaar en dj Todde garandeert het dansant aspect.

Per 1 Augustus verhuist Noordkaap naar haar nieuwe locatie in het Energiehuis. Wij starten o.a. met de publicatie van het grote Noordkaap Boek waarin de nadruk ligt op het project in Werkstatt en op de mythologie van de creatieve economie.

Ook Jean Michel verhuist naar het Energiehuis. Zijn studio komt op de tweede verdieping, boven Noordkaap.

Video

Veiling Dansant

images/full_atention_15.jpg

You have My Full Attention

images/full_attention_11.jpg images/full_attention_13.jpg images/full_attention_14.jpg images/full_attention_19.jpg images/full_attention_2.jpg images/full_attention_21.jpg images/full_attention_22.jpg images/full_attention_3.jpg images/full_attention_30.jpg images/full_attention_31.jpg images/full_attention_33.jpg images/full_attention_34.jpg images/full_attention_35.jpg images/full_attention_5.jpg images/full_attention_6.jpg images/full_attention_7.jpg images/full-attention.jpg images/SNC15021.jpg images/SNC15060.jpg images/full_attention_20.jpg images/portrait_bejank_.jpg images/portrait_ben.jpg images/portrait_jan_.jpg images/portrait_roel_.jpg images/portrait_katja_.jpg images/portrait_marleen_.jpg images/portrait_Iris_.jpg