PROGRAMMA

Work to Grow

Saturday 2 August 2008 t/m Sunday 31 August 2008

Nada in Berlin// August at Noordkaap// Work to Grow

Kom langs als je wilt weten hoe Nada in haar collectie groeit.

Als je nog oude lompen/stoffen hebt ze zijn altijd welkom.

opening zaterdag 2 augustus om 20h.

openingstijden/ shop/ drink: donderdag t/m zaterdag van 13h. tot 17h.

Nada van Dalen: http://nadavandalen.com

Downloads

NADA werkt in Noordkaap aan nieuwe collectie

"Ik cross goed beschermd zodat ik kan vallen en opstaan door de chaos van Berlijn langs de littekens en schaduwen ben ik opzoek naar een rechte lijn, iets duidelijks.

Berlijn lijkt een chaos net als ik, maar er zijn heel veel lijnen en rechtlijnige types te vinden in deze stad. Ik stop en ga even een principiele cola drinken. Ik heb eigelijk een hekel aan die rechtlijnige types maar ik lijd er zelf ook aan. Op een dwangmatige manier stippel ik voor mezelf lijnen uit die of zelfvernietigend of onbereikbaar zijn. Wat ik ook doe ik pas niet binnen die lijnen die ik mezelf opleg en waardoor ik nog meer lijnen ga trekken en ook weer ga wissen. Het is een oorlog die je elke dag met jezelf aangaat en die iedereen moet aangaan. Ik zie de paralellen met de oorlogen die er in de wereld zijn. Lijnen worden getrokken, mensen worden van elkaar gescheiden. Lijn als wond. Berlijn heeft als geen andere stad de krassen, wonden en lijnen, als markeringen van de geschiedenis. Er heeft zelfs een tastbare lijn dwars door Berlijn gelopen. Berlijn is nog steeds bezig met het wissen van deze lijnen en dat zal het ook altijd blijven. Ook ik blijf wissen."

Kunstenaars: Nada van Dalen.

images/collection1.jpg images/collection11.jpg images/collection7.jpg images/flyerwekstattaugustus2008-1.jpg images/nadaworks_2.jpg images/nadaworks_4.jpg images/nadaworks_5.jpg images/nadaworks_6.jpg